UKvastgoed op Finance Avenue – 16 november 2019

logo finance-avenue
logo finance-avenue

Finance avenue – de grootste beurs voor beleggers in België

Op zaterdag 16 november is UKvastgoed reeds voor derde maal aanwezig op Finance Avenue, het grootste jaarlijkse event voor investeerders en spaarders in België.

Finance Avenue is een organisatie van DE TIJD/L’ECHO en is op een paar jaar uitgegroeid tot het grootste evenement voor investeerders en beleggers in België. Het evenement wordt nu al voor de 13e keer georganiseerd en trekt 3000 professionele en individuele beleggers. Ongeveer 50 standhouders willen u graag onderhouden over investeren. Waaronder dus ook UKvastgoed.

Workshops en presentaties

UKvastgoed op finance avenue

De workshops trekken massaal investeerders aan

Bezoekers kunnen er aan de standen van meer dan 50 exposanten terecht voor al hun vragen omtrent beleggingen en investeringen. Van aandelen over vastgoed tot meer exotische investeringen zoals bitcoin.

Finance Avenue biedt ook een grote waaier een workshops en presentaties. Uiteraard allemaal gebracht door de bedrijven die hun producten en diensten aanprijzen, maar alleszins toch een enorme bron van informatie voor wie zich blijvend wil informeren over de mogelijkheden voor de gewone belegger.

Kom gerust kijken en vergelijk het aanbod van vastgoedmakelaars, banken, beleggingsplatformen,… En kom uiteraard ook eens langs op de stand van UKvastgoed om ons jongste projectoverzicht te bekijken. Je vind ons in de immo-straat naast de andere (interessante, maar minder rendabele) verschaffers van immo-investeringen.

Om 11.35 spreekt Dirk Laeremans over Engeland na de Brexit.

Concreet

Finance Avenue: de beurs voor spaarders en beleggers – https://www.tijd.be/finance-avenue.html

Datum: Zaterdag 16 november 2019 08.30-17.30

Adres: Tour & Taxis, Havenlaan 86, 1000 Brussel

Workshop: “Geeft Engels vastgoed ook na de Brexit na 6% netto huurrendement?” om 11:35

Toegang: is gratis mits inschrijving vooraf op de website van https://www.financeavenue.be/.

Misschien ook interessant