Tip van de dag op de dag van de tips

dag van de tips

Op 28 september organiseert de Federatie van Vlaamse Beleggers VFB haar zoveelste “Dag van de tips”, een bijeenkomst van een paar duizend beleggers die het investeren in aandelen en andere waarden hun passie, hobby of beroep gemaakt hebben. De dag is vooral een reeks seminaries met voordrachten van allerlei bedrijven, sectoren, wealth managers, platformen etc. Maar er staan ook een 20-tal standen van professionele dienstverleners en bedrijven.

UKvastgoed: De tip van de dag

Onder de slogan: UKvastgoed: de tip van de dag staat ook UKvastgoed dit jaar alweer op de Dag van de tips.  Met uiteraard de boodschap dat beleggen en investeren een heel interessante bezigheid is, maar dat men voor een echt en zorgeloos rendement op lange termijn best ook eventjes naar Engels investeringsvastgoed kijkt.

Bezoekers zijn welkom op onze stand (en natuurlijk ook op de andere standen) vanaf 08.30. Eerst inschrijven natuurlijk op de website van het VFB.

En maak je klaar voor een leerrijke dag over investeren en beleggen.

Misschien ook interessant