Dolphin Uxbridge: in het groen op 40 minuten van Londen

Project Dolphin Bridge - Uxbridge
Investeren in Resientiële appartementen
Locatie Uxbridge (Londen)
Investering vanaf £275.000
Huuropbrengst 4-5% netto.
Oplevering/huur vanaf Q4 2025
Exit Open markt

Stel je even voor. Een gloednieuw appartement op 35 minuten met de tram naar het centrum van Antwerpen. Op 10 minuten wandelen van een pittoresk voorstadje en met water rondom en veel groen aan de achterkant van het gebouw. En dat voor minder dan €300.000. Iemand interesse?

Hier is Uxbridge

En precies dát vinden we in Uxbridge, een pittoresk voorstadje 25 km ten westen van Londen met aan de ene kant een groene long rond het kanaal en de rivier en aan de andere kant toegang tot twee metrolijnen (Metropolitan en Piccadilly) die direct Londen binnenrijden. En je zit op minder dan een km van de M40 en de M25 Ring rond Londen en 10 km van Heathrow.

En als je niet echt naar Londen hoeft, dan heeft Uxbridge (50.000 zielen) zélf ook alles wat je nodig hebt: een middenklasse bevolking, twee grote winkelcentra, een universiteitscampus van Brunel universiteit, de hoofdzetel van Coca-cola en veel parken en groen. En een kanaal waar je op kan kajakken…..

Dolphin Bridge

In Uxbridge bouwt Titan een oud bakstenen magazijn langs het kanaal om tot een stijlvol wooncomplex met 41 appartementen met studio’s, 1- en 2 slaapkamer appartement en twee penthouses, variërend van 36 tot 87 m². Het gebouw wordt volledig gestript en daarna heringericht.

De “open space” filisofie van de inrichter zorgt voor grotere ruimtes, meer licht en een groter ruimtegevoel. En omdat het gebouw zich tussen het kanaal en de rivier bevindt, heeft elk appartement zicht op het water.

Elke eigenaar krijgt bovendien zijn eigen parkeerplek – geen overbodige luxe in dit stukje van de wereld.

Reserveer nu!

En dat allemaal voor prijzen van £275.000 voor een 1-bed tot £550.000 voor een 3-bed penthouse met terras. Met verhuurpijzen van £1.150 tot £1.800 krijgt de investeerder een rendement van 4-5%. Zowat het dubbele wat je elders in Londen kan vinden. Een van de beste residentiele projecten van Ukvastgoed op dit moment.

Wacht dus niet te lang om een bezoek te brengen of je unit te reserveren. Dergelijke projecten leven meestal niet te lang.

Fotos

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant