Staines upon Thames – buurtje van Heathrow

Project Wraysbury
Investeren in Resientiële appartementen
Locatie Staines upon THames (Heathrow)
Investering vanaf £295.000
Huuropbrengst 4.5-6%
Oplevering/huur vanaf Opgeleverd 2021
Exit Open markt

Staines upon Thames

Als je nog nooit gehoord hebt van Staines upon Thames, dan is je dat vergeven. Tot we het bezochten, was het ons ook niet bekend. Staines is een klein marktstadje, net ten zuiden van Heathrow, Londens grootste luchthaven. Het staat – eigenlijk onterecht – niet echt op de toeristische kaart, maar de concurrentie van bv Windsor is natuurlijk enorm. Het is een klein en uiterst Engels stadje met een bevolking van 30.000 zielen.

Maar de attractie ligt natuurlijk niet in het pittoreque, maar in de ligging. Op een paar km van Heathrow, pal aan twee snelwegen en 30 minuten sporen van centraal Londen. Hoe gemakkelijk is het om gezellig dorpsleven te combineren met de nabijheid van de grote stad?

Wraysbury

De Wraysbyry is een conversieproject in het centrum van Staines. Vijf minuutjes wandelen tot aan het centrum en zes tot aan het station. Moeilijk om een meer centrale locatie te vinden. Het vroegere kantoorgebouw werd omgebouwd tot 53 studio’s en 1- of 2- slaapkamer appartementen. Kant en klaar opgeleverd in 2021.

Het project werd gebouwd door Titan developers dat in de streek zeker niet aan zijn proefstuk toe is.

Het gebouw is volledig opgeleverd in 2021 en er zijn 10 units beschikbaar vanaf £295.000. Verwachte huurrendementen tussen 4.5 en 6% bruto.

 

Fotos

Lokatie

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant