Brittania House Stafford

Project Brittania House Stafford
Investeren in Residentiële appartementen
Locatie Stafford (Birmingham)
Investering vanaf £100.000
Huuropbrengst ~5.5-6% netto
Oplevering/huur vanaf Opgeleverd 2023
Exit Open markt

Tot een paar maanden geleden, hadden we nog nooit gehoord van Stafford. Het is een gezellig voorstadje van 70.000 inwoners zo’n 30 km ten noorden van Birmingham op weg naar Manchester. Door de aanwezigheid van twee ziekenhuizen bestaat er een goede werkgelegenheid in de gezondheidssector en door de goede bereikbaarheid is Stafford tevens interessant voor forenzen.

Rijden, fietsen en wandelen

Zowel met trein als met auto zit je al in 40 minuten in Birmingham centrum. Manchester centrum is een uur met de trein en anderhalf uur rijden.

Vlakbij Stafford vind je het Cannock Chase National Landscape, een prachtig gebied voor sportief toerisme als wandelen en fietsen.

Kantoorpand

Het Britannia House is een keurig verbouwd kantoorpand in hartje Stafford met 1-kamer appartementen van – hou je vast – £100.000 tot £125.000. De appartementen zijn gloednieuw afgewerkt in 2023 een worden in verhuurde staat aangeboden, met een bruto rendement van ~7% per jaar.

Een interessant detail is dat er er ook een short-stay optie beschikbaar is. Via short-stay zijn de verwachte rendementen tot wel 10% netto per jaar berekend door een professionele short-stay verhuurmaatschappij.

Al met al een betaalbare no-nonsens investering op een prima locatie. En net duur die lage instapprijs is er enorme vraag. Wacht niet langer en neem contact op voor meer informatie!

Fotos

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant