Derby Silk Yard – stijlvol leven in een middelgrote stad

Project Derby Silk Yard
Investeren in Resientiële appartementen
Locatie Derby
Investering vanaf £190.000
Huuropbrengst verwacht 5% netto
Oplevering/huur vanaf Q4 2024
Exit Open markt

Ten noordoosten van Birmingham ligt Derby, een stadje van +/- 260.000 inwoners. Het stadje heeft een rijk industrieel en cultureel verleden en is vandaag vooral bekend als thuisbasis van Rolls Royce en Toyota. Het ligt (uiteraard) in de regio die ons steeds het meest geïnteresseerd heeft: the Northern Powerhouse. Voor wie wil werken in een groter centrum zijn zowel Nottingham als Birmingham makkelijk pendelbaar met de trein of met de auto.

Silk Yard

Op de plaats waar vroeger een grote textielfabriek stond, verrijst nu een verfijnd wooncomplex met 258 studio’s en 1,2 en 3-slaapkamerappartementen. Net buiten de stadsring, maar op 15 minuten wandelen van het centrum en van het station is het complex een enorme aanwinst voor Derby.

Oplevering zal in fases gebeuren en is verwacht tegen vanaf 2024.

Fotos

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant