Rudlens – Naar londen of Birmingham vanaf £135.000

Project Rudlens appartments
Investeren in Resientiële appartementen
Locatie wellingborough
Investering vanaf £135.000
Huuropbrengst 4.8% netto huuropbrengst
Oplevering/huur vanaf Opgeleverd en verhuurd
Exit Open markt

Voor wie niet dagelijks in het Verenigd Koninkrijk komt: Wellingborough ligt ongeveer tussen Londen en Birmingham. Niet direct een naam die op ieders lippen ligt, maar daarom niet oninteressant. Het stadje heeft middeleeuwse wortels, ongelooflijk veel karakter en met zijn 60.000 inwoners is het eigenlijk al een klein stadje. En hoogst aangenaam om te wonen.

Neem daarbij de locatie nabij een paar economische productiecentra, goede trein- en wegverbindingen, een groeiende bevolking en een snel stijgende vastgoedmarkt en Wellingborough voor de investeerder al begint al sexy te klinken.

Tussen Londen en Birmingham

Niet in het minst omdat het een zeer natuurlijk en vriendelijk karakter heeft, maar ook omdat het perfect is als uitvalsbasis. Birmingham, Cambridge, Leicester, Northhampton en ook Londen (45 minuten trein) zijn allemaal binnen het uur bereikbaar. Ideaal dus voor wie in het groen wil wonen en in de stad wil gaan werken.

Rudlens ligt op 5 minuten wandelen van het treinstation en het stadje heeft – naast zijn aantrekking voor toeristen – binnenkort ook een totaal nieuw shopping centre.

1898

Het gebouw zelf dateert van 1898 en is onlangs totaal gerenoveerd en voorzien van 24 luxueuze appartementen. Niet alleen is het totaal nieuw, bovendien zijn alle flats ondertussen ook verhuurd. Geen wachttijden, geen verrassingen, geen risico, directe huuropbrengst. In het filmpje hieronder kan je alvast zien hoe dat in zijn werk gegaan is.

Virtuele rondleiding

4.8% netto – vanaf dag 1

Prijzen zijn bovendien zéér investeringsvriendelijk: met £3.000-3.500 / m² is de prijs een heel stuk lager dan wat je in de grootstad betaalt. Er is dus meer dan genoeg ruimte voor meerwaarde naarmate grootstedelijk bewoners goedkoper vastgoed zoeken. Met de huidige huurinkomsten, betekent dit een bruto huurendement van ~6% (netto huurendement van ~4.5-5%). En huurinkomsten stijgen in het VK altijd net iets meer dan inflatie.

Er zijn slechts 24 appartementen. Snel reageren is de boodschap. Contacteer ons vandaag nog voor de volledige informatieset.

 

 

 

Fotos

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant