We kunnen eindelijk weer op reis …

Na meer dan twee jaar Corona-problemen met alle reisbeperkingen vandien, kan het eindelijk terug: een bezoek brengen aan vastgoedprojecten en partners in UK. We hernemen dus vanaf nu opnieuw reizen naar Engeland.

Eendaagse bezoeken

We veranderen daarbij onze reisstrategie. In plaats van maandelijkse trips waarbij meerdere investeerders meekomen, werken we voortaan voor elke reis met één enkele investeerder (groep). Dat betekent dat we de hele dagtrip perfect kunnen organiseren voor jou als investeerder en wat je precies wil bereiken tijdens deze trip.

We vliegen daarbij op manchester, Heathrow of andere Engelse luchthaven, huren een auto voor de dag en bezoeken projecten, ontwikkelaars,… En natuurlijk is er 100% flexibiliteit als je er bijvoorbeeld een weekendje Manchester van wil maken (ten zeerste aangeraden) of een paar dagen in de streek wil rondtoeren. We kunnen nog wel wat adresjes doorspelen.

We rekenen voor de dag €299+vluchtkosten. Daarin is de huurauto inbegrepen. Dat bedrag wordt volledig terugbetaald als je besluit om via UKvastgoed te investeren.

Interesse? Laat het ons weten.

Stuur me meer informatie