Mee-investeren in Birmingham vanaf £45.000?

Een van onze investeerders is op zoek naar een mede-investeerder om voor een bescheiden bedrag in te stappen in de aankoop van een flat in Birmingham.

De aankoop zou gebeuren via een micro-bedrijfje waarvan u 29.50% van de aandelen krijgt. Daardoor wordt het heel flexibel om over enkele jaren uit te stappen via de afgesproken put en call opties. Ze zou er eerst zelf huren en daarna verhuren aan andere jonge professionals.

Een volledige berekening is uiteraard beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten en we verbinden je met Anouk. Of contacteer haar gewoon zelf.

Anouk aan het woord

Mijn naam is Anouk Horrevorts. Ik ben Nederlandse en ik ga voor mijn werk een jaar in Birmingham werken.

Ik ben General Manager – Import Development bij een logistiek bedrijf. Hiermee wordt mijn ambitie werkelijkheid: Europese bedrijven helpen om hun producten naar de UK te exporteren en hun uitvoer te boosten.

Naast deze mooie ambitie en kans die ik krijg, wil ik ook mijn interesse in vastgoed aandacht blijven geven. Mijn tijd en geld wil ik investeren in een woning in de UK (Birmingham). In eerste instantie om daar zelf te gaan wonen, met een gegarandeerde huurstroom.  Daarna wordt het vastgoed verhuurd aan een huurder.

Hiervoor ben ik opzoek naar een mede-investeerder:

Investering & Rendement
– Investering van £ 45.000,- waarvoor u 29,50% aandelen ontvangt.
– Met de investering wordt een appartement midden in Birmingham City Center gekocht.
– Eerste 6 maanden gegarandeerde huurstroom wat zorgt voor een rendement van 4,5%.
– Na 6 maanden wordt dat opbrengsten minus kosten. Met de huidige huurprijzen is dat ~4,5%.

Exit
– Na 3 jaar is een put optie mogelijk.
– Op basis van een prijsberekening wordt de waarde bepaald van uw aandelen.
– De overige aandeelhouders krijgen dan 3 maanden de tijd om een koper van uw aandelen te vinden.
– Na 5 jaar wordt het vastgoed verkocht tenzij anoniem door de aandeelhouders wordt besloten het vastgoed aan te houden.

Deze opzet is indicatief, en wordt definitief gemaakt in overleg & bij concrete aankoop van een appartement.

U krijgt een mooi rendement voor een lage instapprijs en u helpt mij om een droom werkelijkheid te maken. Ik wil u graag uitnodigen voor een kopje koffie om u verder mondeling te enthousiasmeren over mijn opzet.

Anouk Berrevorts
anoukhorrevorts@hotmail.com
+31 6 30 99 47 22

Misschien ook interessant