Devon Westbeach – Vakantiepark bij uitstek

Westbeach holiday properties

Devon Westbeach – Luxueuze vakantie-apartementen met Spa (en hoge opbrengsten)

Westbeach holiday properties

Westbeach apartments. Voor wie in Engeland de zee wil zien.

Object Vakantie-appartementen
Locatie Devon – West Engeland
Investering vanaf UK£ 160.000
Opbrengst Eigen verhuur of

Tot oplevering: 5%
jaar 1-5: 10%
jaar 6-10: 12%

Oplevering November 2017
Exit Open markt of via ontwikkelaar
Eigen gebruik Mogelijk

Welkom in Devon

Devon is voor Engeland, wat de Rivièra is voor Frankrijk: dé plaats om vakantie te houden aan de kust in eigen land. De verwachte temperaturen in Devon zijn weliswaar iéts lager dan op de Franse Rivièra, maar voor Engeland is het nog behoorlijk warm in de zomer.

Geen wonder dat het toerisme daar aantrekt. Voor wie bang is voor de Brexit, bovendien een uitgekiende plaats om alle vakantiegangers te helpen die door een goedkope pond iets minder snel op het vliegtuig naar de échte Rivièra springen.

Westbeach is zowat een kruising van een vakantiepark en een villawijk voor tweede verblijven. Het complex ligt in het dorpje Westward Ho! , dat in 1863 speciaal werd gesticht voor het opkomende toerisme.  Het ligt in het midden van 2 nationale parken (exmoore and dartsmoore) op een 3 uur rijden van heathrow en dus perfect voor weeken-breaks van uitgeputte Londenaars. Voor de meer avontuurlijke vakantiegangers mag gezegd zijn dat er hoge golven en dus ruime surfmogelijkheden zijn.

In Westbeach zelf is het vooral het zwembad- en spacomplex dat van Westbeach het hele jaar door een attractieve bestemming maakt.

Faze III

Na het success van faze I en II (volledig uitverkocht en met een 70%+ bezetting) heeft de parkontwikkelaar nu net faze III gelanceerd. Hij biedt dit aan met een opbrengst die bij de hoogste ligt die we in Engeland al gezien hebben: 5% interest tot aan de oplevering in november 2017, 10% interest de eerste 5 jaar en 12% de volgende 5 jaar. Het leuke aan een dergelijke setup is natuurlijk dat je er nu al perfect kan gaan logeren. Boek gerust op http://www.westbeachdevon.com  of bij booking.com voor een weekendje of een midweek uitwaaien aan de Engelse kust. En natuurlijk is het voor een investeerder ook mooi meegenomen dat het park zijn financiële inkomsten al ruim bewezen heeft, wat het opstartrisico sterk vermindert.

Moeilijk om een investering te vinden die méér opbrengst. Ook als u zélf liever gaat flaneren aan de Franse Riviéra.

Interesse? Laat ons iets weten.

 

6989167 6989283 6989298 tn_westbeach_apartments tn_westbeach_apartments1 tn_westbeach_bathroom tn_westbeach_bedroom tn_westbeach_bedroom_singles tn_westbeach_kitchen tn_westbeach_lounge tn_westbeach_lounge1

 

westbeach-spa

Misschien ook interessant