Tot uw dienst

Een veilige belegging

Hier bij UKvastgoed.be geloven we dat vastgoed een wezenlijk onderdeel moet zijn van elke lange-termijn beleggingsportefeuille. Een basis waar je altijd op kan terugvallen. En wie zegt dat vastgoed alleen interessant kan zijn voor grote vermogens? Met de juiste aanpak, de juiste spreiding en de juiste financiering kan vastgoed niet alleen de meest veilige, maar bovendien ook de meeste performante belegging in uw portefeuille vormen.

Geluk hebben is leuk, maar je bouwt er geen beleggingen mee op.  Je kan niet altijd instappen net voordat de prijzen de hoogte in gaan. Wij geloven in een eerlijke marktprijs, een stabiel stijgend klimaat, een hoge jaarlijkse opbrengst en een intelligente financiering. En dat is precies wat het Verenigd Koninkrijk brengt.

De projecten die we voorstellen, moeten dan ook aan de vijf basiscriteria voldoen: (1) betrouwbare lange-termijn partners met (2) marktconforme projecten, een (3) hoge jaarlijkse opbrengst, een (4) minimum aan management-tijd en zo mogelijk een (5) vooraf geregelde exit.

Uiteraard investeren we zelf ook geregeld in de producten die we aanbieden. Zodat we u ook vanuit onze eigen ervaring producten en partners kunnen aanbevelen.

Onze service

UKvastgoed.be helpt u bij alle stages van de aankoop:
– Selectie en documentatie van de projecten
– Advies en suggesties over partners, zowel in België als in het VK
– Advies bij alle papierwerk
– Wederverkoop
– Indien gewenst een bezoek aan het project en de lokale partners

At your Service bij UKvastgoed.be

Dirk Laeremans

Dirk Laeremans van UKvastgoed.

Dirk Laeremans

Dirk Laeremans (49) leefde en woonde 16 jaar in China, waar hij Orientas opzette, een verkoopsorganisatie voor Europees vastgoed. Om de veeleisende Chinese klanten een attractieve belegging te kunnen aanbieden, heeft hij het halve continent afgereisd.

Engels vastgoed bleek daarbij overduidelijk de beste optie voor investeerders die een lagere instapdrempel, een hoge opbrengst en een eenvoudig management zochten. En dus biedt hij sinds een paar jaar met succes Engels vastgoed aan op de Chinese markt. En uiteraard investeerde hij zelf ook.

Om die kennis en ervaring nu ook aan een Vlaams publiek aan te bieden, help Dirk ook Vlaamse investeerders bij hun zoektocht naar een hoog – én veilig – rendement op hun investeringen in het Verenigd Koninkrijk. Welkom bij UKvastgoed.be.

Dirk reist 6 tot 10 keer per jaar naar Engeland om projecten te ontdekken, met partners te praten, investeerders te introduceren en uiteraard ook om de eigen beleggingen en die van de investeerders even te bekijken.

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. U heeft niets te verliezen. Behalve onrendabele investeringen natuurlijk.

BIV erkenningsnummer #511102

Koen Van Hauwermeiren

Koen Van Hauwermeiren

Koen Van Hauwermeiren

Koen Van Hauwermeiren (50) startte zijn carriere in de filmdistributie waar hij 16 jaar voor Nederlandse bedrijven werkte als sales manager (RCV) en mergers & acquisition manager (Movie Max International).  Sinds 2000 is hij zelfstandig ondernemer pur sang: investeren, opstarten, verkopen en saneren voor eigen rekening of als consultant voor tientallen bedrijven. De no-nonsens stijl is zijn handelsmerk. Door de samenwerking met ondernemers in verscheidene marktsegmenten in binnen-en buitenland heeft hij een goed inzicht in de noden van investeerders verworven.

De unieke kans die UK vastgoed aan beleggers biedt om met een minimum aan risico een uitzonderlijk rendement te halen, deed hem besluiten zijn schouders onder dit project te plaatsen.

Wim De Smedt

Wim De Smedt

Wim De Smedt

Wim De Smedt (48 jaar) is sinds een 10-tal jaren zelfstandig ondernemer en gepassioneerd door de wereld van de franchising. Als zelfstandig franchiseconsultant heeft hij de afgelopen jaren een 100-tal winkels geopend. Steeds gedreven door hetzelfde doel, namelijk, zelfstandige ondernemers laten investeren in hun eigen zaak en mensen hun droom gestalte geven.

Maar al snel kwam hij tot de conclusie dat zijn verdiende kapitaal bij de bank amper of niets opbracht. In zijn zoektocht naar maximaal rendement met minimale risico’s leerde hij oprichter van UKvastgoed, Dirk Laeremans, kennen. Na zelf succesvol in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd te hebben besloot Wim om mee zijn schouders te zetten onder de verdere uitbouw van dit bedrijf.

Iedereen heeft recht op een tweede inkomen, een passief inkomen als ‘appeltje voor de dorst’. Jij toch ook? Neem gerust contact op met UKvastgoed voor een geheel vrijblijvend en informatief gesprek. Laat uw centen renderen door slim te investeren!

Wettelijke vermeldingen

UKvastgoed.be – Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen – [email protected] – 02 888 66 01 – BTW BE0630667571 – Ondernemingsnummer 0360.667.571
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160) – Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar BIV erkenningsnummer 511102. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.

Stuur me meer informatie