Koen en Wim: 2 nieuwe partners voor UKvastgoed.be

UKvastgoed heeft er sinds deze maand 2 nieuwe partners bij. Koen van Hauwermeiren en Wim De Smedt vervoegen het bedrijf en zullen mee hun schouders zetten onder het project.

Beide heren zijn niet aan hun proefstuk toe. Als volbloed ondernemers-entrepreneurs hebben ze reeds een lange weg achter de rug, met als jongste wapenfeit de oprichting een franchiseketen van meer dan 100 “dampwinkels” in Vlaanderen.

Koen Van Hauwermeiren

Koen Van Hauwermeiren (50) startte zijn carriere in de filmdistributie waar hij 16 jaar voor Nederlandse bedrijven werkte als sales manager (RCV) en mergers & acquisition manager (Movie Max International).  Sinds 2000 is hij zelfstandig ondernemer pur sang: investeren, opstarten, verkopen en saneren voor eigen rekening of als consultant voor tientallen bedrijven. De no-nonsens stijl is zijn handelsmerk. Door de samenwerking met ondernemers in verscheidene marktsegmenten in binnen-en buitenland heeft hij een goed inzicht in de noden van investeerders verworven.

De unieke kans die UK vastgoed aan beleggers biedt om met een minimum aan risico een uitzonderlijk rendement te halen, deed hem besluiten zijn schouders onder dit project te plaatsen.

Wim De Smedt

Wim De Smedt (48 jaar) is sinds een 10-tal jaren zelfstandig ondernemer en gepassioneerd door de wereld van de franchising. Als zelfstandig franchiseconsultant heeft hij de afgelopen jaren een 100-tal winkels geopend. Steeds gedreven door hetzelfde doel, namelijk, zelfstandige ondernemers laten investeren in hun eigen zaak en mensen hun droom gestalte geven.

Maar al snel kwam hij tot de conclusie dat zijn verdiende kapitaal bij de bank amper of niets opbracht. In zijn zoektocht naar maximaal rendement met minimale risico’s leerde hij oprichter van UKvastgoed, Dirk Laeremans, kennen. Na zelf succesvol in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd te hebben besloot Wim om mee zijn schouders te zetten onder de verdere uitbouw van dit bedrijf.

Iedereen heeft recht op een tweede inkomen, een passief inkomen als ‘appeltje voor de dorst’. Jij toch ook? Neem gerust contact op met UKvastgoed voor een geheel vrijblijvend en informatief gesprek. Laat uw centen renderen door slim te investeren!

Misschien ook interessant