Hammersmith Albion Court: Londen in je achterzak

Londen Hammersmith – Albion Court

 

 

Object Studios, 1 & 2 bedroom flats
Locatie Hammersmith London W6 – 4 km van Londen centrum
Investering UK£ 460.000 – 730.000
Huuropbrengst 3.8-4.2% bruto huur
2.5-2.9% netto opbrengst
Oplevering January 2018
Exit Open markt

UK-vastgoed is normaal gezien niet zo’n grote fan van Londen. Grote investeringsbedragen en dus logischerwijze ook lagere huuropbrengsten dan je zou verwachten in de “Northern Powerhouse” van Liverpool of Manchester. Af en toe vinden we toch iets dat de moeite waard lijkt. Omdat het gebouwd wordt door een solide ontwikkelaar en omdat het een prijsniveau heeft dat marktconform is. En dus geen vette premie omdat het toevallig “nieuw” is. Hierbij dus ons eerste Londen project.

Duur, ma non troppo

Albion Court ligt in Hammersmith, een paar minuten van de “underground” en van daaruit amper 15 minuten naar alles wat in Londen “centrum” heet. Het project heeft 23 appartementen in een “gated communicty”, in een zijstraat van de bekende King Street in Hammersmith. Het project heeft een binnentuin, privé balkon of terras, een fietsenstalling en een ondergrondse garage. Niet de slechtste plaats in Londen.

En niet de duurste ook. Met een prijs van “slechts” 1.300£ per vierkante voet (14.000 £ /m²)  ligt het project rond het gemiddelde in de buurt. En dat alleen al is een verademing tegenover de overprijsde nieuwbouw in de meeste gebieden in Londen.

2.5~3% netto opbrengst

Vergeleken met de rest van Europa is 2.5% netto opbrengst min of meer normaal. Vergeleken met de rest van Engeland is het magertjes. Vergeleken met de rest van Londen is het hemels. Zelfs na alle management en servicekosten, blijven er een paar procenten over voor de investeerder. Maar de investeerder in dit project is natuurlijk vooral op zoek naar de meerwaarde en prijsstijgingen. Bedrijven die het kunnen weten, schatten die op 8-10% per jaar.

Zoals bij elk van onze projecten, heeft ook Albion Court een management bedrijf dat de zorgen uit handen neemt, de huurder tevreden houdt en de huurgelden int. Zorgeloos investeren. En hopen op Londense meerwaarden….

 


Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant