Gratis naar 2nd Home en invest360 met UKvastgoed

Second home zoekt investeerders
Second home zoekt investeerders

Second home zoekt investeerders

Voor vele investeerders is “2nd home” geen onbekend begrip: de beurs voor tweede verblijven lokt elk jaar duizenden bezoekers in Antwerpen, Brussel en Gent. Niet te missen voor wie graag een vakantie-optrekje koopt in een streek waar het heerlijk vakantie nemen is. Of – waarom niet – te overwinteren of gewoon helemaal te gaan wonen.

Spanje

Dat bijna de helft van de exposanten vakantie-appartmenten in Spanje verkoopt, hoeft daarom niet te verbazen: Spanje is bekend bij de Vlaamse toerist, Toeristisch aangenaam, dichtbij, warm in de zomer (maar helaas nogal leeg in de winter). Maar ook uit vele andere andere landen – van Kenia tot Bulgarije staan exposanten klaar om u de heerlijkheden van de streek (en hun vastgoed) aan te prijzen.

Nogal wat kopers hopen hierbij het nuttige aan het aangename te kunnen paren: een leuke vakantiewoning en wat meegenieten van huurinkomsten (of meerwaarden) op het vastgoed in kwestie. Dat is uiteraard geen gemakkelijke zaak: het financieel interessante vastgoed ligt meestal niet op dezelfde plek als het toeristisch mooiste appartementje. Bijna per definitie niet. En tenzij men heel actief zelf aan vrienden en kennissen verhuurt, dekken de huurinkomsten in Spanje nauwelijks meer dan de lopende kosten.

Invest 360 & UKvastgoed

Gratis inkomkaarten voor Invest360

Gratis UKvastgoed inkomkaarten voor Invest360

Maar omdat er dus nogal wat investeerders rondlopen die toch hopen iets interessants te kunnen vinden, hebben de organisatoren besloten om een zij-event te creëren onder de noemer Invest 360.

Dat bedoelen ze meteen heel letterlijk, want ze stellen de sectie niet alleen open voor vatsgoedaanbieders, maar ook voor allerhande – al dan niet alternatieve – investeringsmogelijkheden. Van gewone aandelenplatformen over bitcoins tot – uiteraard – buitenlands investeringsvastgoed met hoog rendement. Verwacht geen tientallen standhouders, maar altijd leuk om eens te luisteren naar hun verhaal.

UKvastgoed spreek op het seminarie van Invest360 onder de titel: “VASTGOED ALS FINANCIËLE INVESTERING: DE (FISCALE) VOORDELEN VAN GROOT-BRITTANIË”. Elke dag op 3, 4 en 5 februari om 15.00. Uiteraard ben je meer dan welkom om te komen luisteren naar waarom UK vastgoed met kop en schouders uitsteekt boven ander Europees vastgoed.

Als spreker op het seminarie, mogen we ook een aantal gratis vrijkaarten verdelen. Klik op de illustratie hiernaast om uw gratis kaarten te reserveren.

Graag tot in Gent.

 

Misschien ook interessant