Birmingham Residences – gloednieuw en verhuurd

Kant en klare appartementen in Birmingham

Birmingham – Residence

 

Object studio’s, 1 & 2 slaapkamer flats in Birmingham
Locatie Birmingham centrum – 1.km van het centrum
Investering vanaf UK£ 140.000 (inclusief meubelen)
Opbrengst 5.3% bruto huuropbrengst
Oplevering Reeds opgeleverd en verhuurd
Exit Open markt

The Residence is een van de betere projecten in Birmingham. Het ligt op amper 1 km of 10 minuten wandelen van het stadhuis van Birmingham. Veel centraler is moeilijker te vinden.

Met zijn 1- en 2 slaapkamer flats mikt het project op jonge mensen en gezinnen met een goed inkomen, die graag midden in de stadsgewoel willen wonen, maar toch met de auto willen bereikbaar zijn.

Verhuurd

Het bijzondere aan dit project is dat het één van de weinige projecten is, dat niet off-plan, maar volledig afgewerkt én verhuurd is. Dat betekent dat de investeerder zijn opbrengst onmiddellijk verwacht en dus geen 12 tot 18 maanden moet wachten, terwijl het appartement gebouwd wordt. Het gebouw werd in september 2016 opgeleverd en is daardoor nog steeds gloednieuw, inclusief alle garanties (10 jaar) tegen verborgen gebreken. Geen rompslomp dus met met het zoeken van een managementbedrijf of het repareren van lekkende daken.

De appartementen worden door een verhuurfirma beheerd, en zijn allemaal reeds verhuurd. Dat betekent een veel lager risico dan “off plan” apartementen, waar er altijd wel wat onzekerheid is over de effectieve huuropbrengst. En natuurlijk een onmiddellijke huuropbrengst. Ze worden ook volledig bemeubeld verkocht.

“Slechts” 5.3% huuropbrengst

Maar alles heeft natuurlijk zijn tegenzijde. Terwijl je bij “off plan” makkelijke 6-7% bruto huur kan verwachten, krijg je hier “maar” 5.3%. Maar je hoeft niet te wachten natuurlijk.

Er zijn 214 appartementen beschikbaar vanaf UK£139.950 voor een studio en UK£159.950 voor een éénslaapkamerflat.


Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant