Liverpool Bootle – in de stad en toch net niet

Bootle liverpool
Project Bootle Liverpool
Investeren in Residentiële appartementen
Locatie Bootle, Liverpool
Investering vanaf £116.000-£161.000
Huuropbrengst Contractueel minimaal 8% (7% netto) voor 10 jaar
Oplevering/huur vanaf Q1 2024
Exit Verkoop op de vrije markt

Bootle (60.000 inwoners) is een voorstadje 4 km ten noorden van Liverpool. Het stadje ligt in het verlengde van de nieuwe stadsuitbreiding van de stad die langs de Mersey naar boven loopt. Het stadje ligt achter net achter de dokken van de haven en is een ideale combinatie van economische bedrijvigheid en gezellig stadscentrum.

Omgebouw kantoorcomplex

In het centrum van Bootle wordt een kantoorgebouw gestript en omgebouwd tot residentiële appartementen. project ligt dan ook helemaal in het centrum van Bootle op 250 meter van het shopping centre van Bootle en het restaurant- en uitgaansleven. Ideaal dus voor jonge starters die in Liverpool willen werken, maar wat goedkoper buiten de stad willen wonen.

Bootle ligt uiteraard op pendelafstand van Liverpool. 13 minuten per trein, 20 minuten met de bus, op respectievelijk 100 en 500 meter wandelafstand van het gebouw.

7% netto huurrendement

In het gebouw van 10 verdiepingen komen 140 stijlvolle appartementen met 1 en 2 slaapkamers (37-63 m² netto oppervlakte). De ontwikkelaar geeft een mimimumopbrengst van 8% (ongeveer 7% netto) voor de volgende 10 jaar, op voorwaarde uiteraard dat de ontwikkelaar zelf je appartement mag verhuren. Geen zorgen dus over huurders of leegstand.

Investering tussen £116.000 en £161.000, wat per m² neerkomt op £3000-3500, een heel stuk goedkoper dan in het centrum van Liverpool. Ideaal dus voor investeerders met een iets lager budget.

De ontwikkelaar bied een lease van 999 jaar. Genoeg voor een paar generaties. En er is voor dit project geen ground right te betalen.

 

 

Fotos

Lokatie

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant