Bournemouth Exchequer Grange. Een appartement aan de Rivièra van Engeland.

Bournemouth Exchequer Grange
Project Bournemouth Exchange Grange
Investeren in Vakantieflats
Locatie Bournemouth
Investering vanaf Vanaf £120.000, inclusief meubelpakket
Huuropbrengst Verwacht netto rendement 7-10%
Oplevering/huur vanaf Opgeleverd 2020
Exit Verkoop op de vrije markt

Een appartement in een vakantielocatie heeft altijd een andere financiële rekening dan ééntje in het centrum van de stad. We vonden dit project in Bournemouth, het Knokke of het Zandvoort van Engeland. De bewoners zijn uiteraard geen residentiële bewoners, maar enkele van de 3.5 miljoen badgasten die het hele jaar door in Bournemouth neerstrijken voor een staycation.

Het hoekje om

Exchequer Grange is een volledig gemoderniseerd complex uit 1900 dat recent omgetoverd werd tot 14 moderne units voor vakantiegangers. Net om het hoekje begint het winkelgedeelte van Bournemouth. Het strand van niet minder dan 9km (gekozen tot beste strand van Engeland) ligt op 5 minuten gaans.

Het treinstation – met een directe verbinding naar London – logt op ongeveer 1,5 km van Exchequer Grange. De A338 verbindt Bournemouth met de wijde omgeving en natuurlijk met London dat 150 km oostwaarts ligt.

7-8% verwacht netto huurrendement

Het project is daardoor uiteraard geschikt voor korte-termijn verhuring aan vakantiegangers. Wie een appartementje heeft aan de kust, wee hoe dat in zijn werk gaat.

Een management bureau (uiteraard vrij te kiezen) zorgt voor boekingen, het invorderen van de huurgelden en onderhoudt het complex voor de eigenaars. En natuurlijk kan je er zelf ook terecht. Dat bureau verwacht een gemiddelde bezetting van 70-75% over het jaar heen. Met dagprijzen van 80-100£ in de zomer, voorspelt de ontwikkelaar een verwacht bruto inkomen van ~20.000£ en een netto huurrendement van +/- 10% na alle kosten.

Met onze conservatieve insteek en nog wat kosten hier en daar om meubels en kapotte borden te vervangen en de lokale overheid te bedanken, denken we dat er hier toch een netto huurrendement van ~7-8% te behalen valt.

Een mens zou beginnen hopen dat Corona nog lang mag duren.

Van de 14 units zijn er nog 10 beschikbaar vanaf 120.000£.

 

Een zicht van boven

Fotos

Lokatie

[ccf_form id="1288"]

Misschien ook interessant