Chesterfield Woodlands – toch liever een echt huis?

Project Chesterfield Woodlands
Investeren in Tweegevel huizen met 2-3 slaapkamers
Locatie Poolsbrook - Chesterfield
Investering vanaf 105.000£
Huuropbrengst 6% netto huuropbrengst - gegarandeerd 2 jaar. Daarna verwacht netto 6.5%. Mogelijk 5% financieringskost.
Oplevering/huur vanaf Augustus 2019
Exit Open markt

Is een studio in het centrum van een grootstad toch niet echt je ding als investeerder? Dat is begrijpelijk. Velen van ons zijn opgegroeid in kleine gemeenten, maar toch dicht genoeg om “pendelbaar” te zijn naar de grote stad. Je thuisvoelen is natuurlijk ook belangrijk voor een investeerder. Zelfs als hij er niet zelf gaat wonen. En voor sommige investeerders is “freehold” (eeuwigdurende eigendom van zowel het gebouw als de grond) ook een belangrijk element. Dat kan meestal niet in appartementen, maar dus wel in kleinere town houses.

Een huisje met een tuintje dus…

Chesterfield & Sheffield

We vonden Woodlands, een dergelijk project in Poolsbrook, een landelijke gemeente op 15 minuten van het Charmante en boomende Chesterfield en minder dan een half uur rijden van Sheffield. En zelfs binnen een half uurtje van de Peak District, één van de bekendste natuurreservaten in Engeland. London is twee uur weg met de trein van Chesterfield.

Een gated community dus met 30 huizen op wandelafstand van het groene centrum. Ideaal dus voor families en gepensioneerden. Een eigen tuin, leven in het groen en snel in de stad.

Groen en groen

Met een energiescore van 80% hernieuwbare energie, is het project bovendien ook een bijzonder eco-vriendelijk project. Zo een beetje zoals de BEN-norm in Vlaanderen (Bijna Energie Neutraal). Dat maakt de huizen bovendien ook wat toekomstvaster en garandeert lage energiekosten. En natuurlijk een 10 jaar bouwgarantie zoals elk nieuwbouwproject in het VK.

Het Peak District is vlakbij en het dorp kent een rijke hoeveelheid aan groen en parken. Ook het bekende Chesterfield Canal biedt heerlijke rust aan wandelaars en fietsers.

En een goede huuropbrengst natuurlijk van ~6%

De netto huuropbrengst ligt rond 6%, na aftrek van alle managementkosten. Heel vergelijkbaar dus met een studio of éénpersoonsflat in hartje Liverpool, maar natuurlijk voor een stuk grotere ruimte. Vanaf 105.000£ en voor minder dan 2000£ per m² heeft u een appartement. Vanaf 140.000£ heeft u al een state-of-the-art en ecologisch modern huis-met-tuin. De ontwikkelaar legt bovendien nog een 2-jaar garantie op tafel, zodat u de eerste 2 jaar zelfs geen risico neemt.

Meerwaarden zijn in deze stad moeilijker te voorspellen, maar groeien uiteraard mee met de huiswaarden in Chesterfield in Sheffield, waar zo een 4-6% per jaar verwacht wordt in de komende jaren.

Een professioneel management zoekt voor u de huurders, repareert de kranen en int de huurgelden.

Toch liever een huisje met een tuintje?

 

Fotos

Lokatie

Stuur me meer informatie over dit project