Wolstenholme Square – instap in vastgoed

One Wolstenholme square

Object Studio’s en 1 slaapkamer flats in Liverpool
Locatie Centrum Liverpool – Liverpool 1
Investering vanaf UK£ 102.000
Opbrengst 8% netto huuropbrengst – 3 jaar gegaradeerd
Oplevering Q4-2018
Exit Open markt

We hebben het hier bij UKvastgoed nogal voor Liverpool. Een stad in volle bloei met een groeiende stadskern en een immer sterkere aantrekkingskracht voor de “Young Urban professional”, zoals dat in het jargon heet: de professional die het gaat maken en de stad als zijn “natuurlijke biotoop” ziet. Voor die man of vrouw staat Wolstenholme square garant. Pal in het centrum naast Liverpool One. Een grote ontwikkeling in 5 phases en 5 woontorens, allemaal studio’s en éénslaapkamerapartementen, gericht op jonge professionals die het willen maken in Liverpool centrum.

One Wolstenholme square ligt pal naast Liverpool One: hét central shopping centrum van Liverpool op 5 minuten stappen van ongeveer àlles in Liverpool.

Instap

Voor de bewoner is het uiteraard een instap, een eerste woning in Liverpool. Tot er vrouw en kindjes komen. Dat is precies de bewoner die de stad wil aantrekken: de jonge professional die het gaat waarmaken in de stad en de stad meteen ook een jonger gezicht gaat geven.

Ook de investeerder is het een instap. Met een investering vanaf 102.000£ is het één van de goedkoopste instappen voor “downtown” residentieel vastgoed in de stad.

De ontwikkelaar is daarbij zeer zeker van zijn zaak en biedt niet alleen een relatief goedkoop apartement aan, maar biedt ook 8% netto huuropbrengst vanaf de oplevering in oktober 2018.

Een ideale opstap dus voor de investeerder die voor een laag bedrag in Engels vastgoed wil instappen.


Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant