Wolstenholme Square – Laatste 13 units – show studio nu bezoekbaar

Wolstenholme studio

One Wolstenholme square

Object Studio’s en 1 slaapkamer flats in Liverpool
Locatie Centrum Liverpool – Liverpool 1
Investering vanaf UK£ 102.000
Opbrengst 8% netto huuropbrengst – 3 jaar gegaradeerd
Oplevering Q4-2018
Exit Open markt

We hebben Wolstenholme Square in januari 2017 aan onze portefeuille toegevoegd. Het is één van onze meest populaire projecten gebleken. En met reden. Een investering in residentieel vastgoed met een bijzonder lage drempel (85.000£), een gegarandeerde opbrengst van 8% netto, gemakkelijk te verkopen studio units in het absolute centrum van Liverpool en een professionele management company. Dat maakt het een ideale instap voor de beginnende investeerder.

Ik heb ook zelf een unit gekocht in het gebouw. In block B om meer precies te zijn. Verwachte oplevering in februari 2018. Ik kan niet wachten om het in levende lijve te zien.

Model studio

Deze week is ook het modelapartement in block A geopend die recent opgeleverd werd.. Dan kunnen investeerders meteen zien hoe e.e.a. eruit ziet.

Last 13 studio’s for sale

Op dit moment (19 augustus) zijn we bezig met de laatste 13 studio’s. We verwachten niet dat die nog langer dan 2-3 weken op de markt gaan zijn, dus als u aan Wolstenholme dacht, dan is NU misschien een goed moment om er naar te kijken. Of te gaan kijken. Op 23 augustus brengen we een bezoekje, en uiteraard staat ook Wolstenholme op het programma.

 

 


Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant