Wolstenholme Square – Block E beschikbaar – show studio nu bezoekbaar

Wolstenholme studio

One Wolstenholme square

Object Studio’s en 1 slaapkamer flats in Liverpool
Locatie Centrum Liverpool – Liverpool 1
Investering vanaf UK£ 85.000
Opbrengst 8% netto huuropbrengst – 3 jaar gegaradeerd
Oplevering Q3-2017
Exit Open markt

We hebben Wolstenholme Square in januari 2017 aan onze portefeuille toegevoegd. Het is één van onze meest populaire projecten gebleken. En met reden. Een investering in residentieel vastgoed met een bijzonder lage drempel (85.000£), een gegarandeerde opbrengst van 8% netto, gemakkelijk te verkopen studio units in het absolute centrum van Liverpool en een professionele management company. Dat maakt het een ideale instap voor de beginnende investeerder.

Ik heb ook zelf een unit gekocht in het gebouw. In block B om meer precies te zijn. Verwachte oplevering in februari 2018. Ik kan niet wachten om het in levende lijve te zien.

Model studio

Deze week is ook het modelapartement in block A geopend die recent opgeleverd werd. Dan kunnen investeerders meteen zien hoe e.e.a. eruit ziet. Laat ons iets weten als je graag wil kijken naar het modelappartement.

Block E bscheikbaar

Vandaag wordt ook de laatste block (Block E) voor verkoop vrijgegeven. De minimumprijzen voor de studio’s zijn opgetrokken tot 102.000£, maar er zijn ook 1 slaapkamer flats beschikbaar.

 

 


Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant