Vastgoed in het voetbalstadium: 8 oktober

Old Trafford Manchester united - toneel van een vatsgoedbeurs

Een vastgoedbeurs kennen we in Vlaanderen ook. Net zoals investeringsbeurzen. Voor een heuse “vastgoed investeringsbeurs” moet je natuurlijk in Engeland zijn. Daar zit het “buy-to-let”-principe ingebakken in de nationale genen. Er zijn in Engeland meer investeerders in vastgoed dan dat er aandelenaccounts zijn, en dat wil wat zeggen.

Vastgoedbeurs voor Buy-to-let

De belangrijkste (maar zeker niet de enige) beurs is de “Landlord Investment Show“. De beurs loopt 4 keer per jaar: driemaal in Londen en éénmaal per jaar in Manchester en is ondertussen aan zijn 15e jaargang toe. Wie zijn licht wil opsteken om te begrijpen wat de Engelsen bezielt om zo massaal te investeren in vastgoed, die komt hier uitermate aan zijn trekken: ontwikkelaars, management bedrijven, meubelmakers (IKEA bijvoorbeeld), maar ook gewone makelaars, banken, tot zelfs kunstenaars stellen tentoon om het de kopers gemakkelijk te maken.

Verwacht je aan een vastgoedbeurs met 60 exposanten, 20 seminaries en 2.000 bezoekers. Geen beter moment om je te verdiepen in de mogelijkheden van Buy-to-let in Engeland.

Old Trafford & UKvastgoed

De show vindt plaats op dinsdag 8 oktober van 10.00 tot 16.00 in Old Trafford, het voetbalstadium van Manchester United. Niet dat je tijdens de lunch een balletje mag gaan trappen, maar wie graag het stadium bezoekt, die kan dat natuurlijk. Het stadium beschikt over een aangename expositieruimte en is natuurlijk vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aangezien het in Manchester plaatsvindt, springen we eventjes binnen op de beurs. Wie graag wil meekomen, die geeft ons een seintje en we bezoeken samen. Het kan allemaal binnen één dag met een vlucht van Ryanair (kostprijs: 30€) ’s morgens heen en ’s avonds terug. Wie daarna graag een dagje extra blijft om ’s anderendaags een aantal projecten in de buurt te bekijken, die is natuurlijk meer dan welkom. Stuur een berichtje naar [email protected] en je bent klaar voor een heel informatieve dag.

 

Misschien ook interessant