UKvastgoed.be nu ook UKimmo.be

UKimmo.be

De aandachtige websitebezoeker heeft uiteraard al lang door dat UKvastgoed enkel een Nederlandstalige site heeft. Niet verwonderlijk ook, natuurlijk met zo een naam. Heel duidelijk gekozen om aan te geven dat onze service uiteraard Nederlandstalig is en aan een Nederlandstalig publiek gericht is.

Dat neemt niet weg dat er in Brussel en Frankrijk ook heel wat mensen zijn die gebaat kunnen zijn met een vastgoedbelegging met hoog rendement. En dat dus ook een Franstalige dienstverlening meer dan welkom zou zijn.

UKimmo.beU vraagt, wij draaien. En markten zijn er om bediend te worden. Sinds deze week hebben we onder de leiding van Bruno Simon nu ook hetzelfde aanbod voor een Franstalig publiek. Onder de naam UKimmo.be (of wat dacht u) bieden we voortaan ook hetzelfde vastgoed aan onder een Franstalige dienstverlening. Geen excuses meer om ook uw Franstalige vrienden het goede nieuwe te melden.

Overigens hebben we ook UKvastgoed.nl en UKimmo.fr geregistreerd. Mocht u in Nederland of Frankrijk wonen en een interessant topic zoeken om uw landgenoten te helpen in hun zoektocht naar interessante beleggingen, dan horen we graag van u.

Misschien ook interessant