UKvastgoed.be nu ook in het engels met UK-realestate.com

UK-realestate.com

Vastgoed.be nu ook als UK-realestate.com

Met veel plezier (en ook een beetje trots) willen we vandaag graag de geboorte van onze Engelstalige website uk-realestate.com aankondigen.

Omdat we ook regelmatig aanvragen binnenkregen van niet-Belgische klanten, hebben we nu eindelijk ook de tijd genomen onze website in het Engels te vertalen. Onder de naam UK-realestate.com bieden we vandaag dus ook investeringen in Engeland aan voor internationale klanten. Lees dus: niet Belgen en niet-inwoners van het VK.

Daarmee kunnen we ook internationaal op zoek gaan naar investeerders die graag hun portefeuille uitbreiden met hoog-renderend Engels vastgoed, maar niet noodzakelijkerwijze ook nog naar Engeland willen afreizen voor het noodzakelijk papierwerk.

Aanbieden aan internationale klanten maakt het iets uitdagender, omdat zowat elk land wel zijn eigen fiscaliteit en gebruiken kent. Maar daar draaien we uiteraard ook ons hand niet meer voor om.

Voor ondernemend aangelegde mensen in (gelijk welk) buitenland wil UKvastgoed.be of UK-realestate.com ook een opportuniteit beiden om de eigen business uit te bouwen. Heb je interesse voor de verkoop van vastgoed in je eigen land (of vriendenkring), laar iets weten en we leiden je op tot succesvol vertegenwoordiger van UKvastgoed/Uk-realestate.

 

 

 

 

Misschien ook interessant