Resale: studentenflat “Maid Marian” in Nottingham

Maid Marian studentenstudio's
Project Maid marian
Investeren in Resale studentenflat in Nottingham
Locatie Centrum Nottingham
Investering vanaf 65.000£ - onderhandelbaar
Huuropbrengst Netto 5% na alle kosten
Oplevering/huur vanaf Opgeleverd 2016
Exit Open markt

Een van onze investeerders wil graag een studentenflat verkopen. Het gebeurt niet vaak, maar af en toe heeft een mens andere prioriteiten. Heeft u interesse voor een bestaande studenten flat – zonder wachten en met een “track record” van inkomsten? Dan is hier uw kans.

Nottingham

Het gaat om een studentenflat in Nottingham, “Maid Marian”. Het is een heel modern gestyled gebouw met 102 studentenkamers, een gym en een gemeenschappelijke ruimte. Het bevindt zich loopafstand van het centrum van Nottingham, op nauwelijks 15 minuten wandelen van de campus van Trent university en 15 minuten met de tram naar Nottingham University.

De locatie maakt het project uniek, want het combineert makkelijke toegang tot de universiteit met directe toegang tot het centrum van Nottingham. Er is daarom in de jongste jaren ook geen enkel probleem geweest om het gebouw elk jaar opnieuw volledig te verhuren.

Lopende huurinkomsten

Het gebouw is opgeleverd in 2016 en is ook dit jaar volledig bezet. Met netto huurinkomsten van ~3.200£ en een vraagprijs van 65.000£, betekent dit een stabiel inkomen van 5%, dat driemaandelijks uitbetaald wordt. De eigenaar is overigens bereid een redelijk bod te overwegen, dus alle kans om hier te onderhandelen.

Fotos

Lokatie

Stuur me meer informatie over dit project