Podcasten over property

De vastgoed podcast.

“Buy-to-let” vastgoed blijft onnoemelijk populair in England. Geen wonder als je ziet welke mogelijkheden het biedt en de huurrendementen die in Engeland een stuk beter zijn dan in de rest van de wereld. Om van de meerwaarden nog te zwijgen. En natuurlijk zijn er dus een heleboel websites waar investeerders (en wij) de mosterd halen. Is Sheffield een betere plek dan Liverpool of Manchester? Waar vindt je de goedkoopste lening? Is een studio beter dan een 3-slaapkamer?

Een keigoede vastgoed podcast

Een van de best gemaakt sites is wat ons betreft propertyhub.net, een uitgeversbezigheid met een papieren magazine, een website en ook een serie filmpjes in youtube en achtergrond artikelen om je op weg te helpen.

Wat ons vooral charmeert aan de website is de amuzante vastgoed podcast die ze maken over Engels vastgoed en Buy to lets. Rob B en Rob D (vandaar: Ask Rob) beantwoorden elke aflevering een vraag van het publiek. Een greep uit de afgelopen paar dagen: Wordt de hoge snelheidslijn geschrapt? Wat doet een Dubai investeerder best met 500.000£? Hoe zit het in manchester? Van 0 naar 10 eigendommen in 5 jaar. Hoe doe je dat?

Voorproevertje

Je kan uiteraard in de archieven gaan duiken, maar het zal even duren voor je de 200+ afleveringen beluisterd hebt. Een betere strategie is daarom om je gewoon te abonneren en dan ’s morgens in de file te luisteren en je af te vragen waarom je eigenlijk nog in die file zit.

Hierbij alvast een voorproevertje van wat de twee robben op het net zetten in hun vastgoed podcast. Voor wie niet vertrouwd is met podcasts, is hier een interessante inleiding hoe ermee te beginnen.

 

Misschien ook interessant