Phoenix: de volgende generatie studentenstudio’s in Liverpool

Phoenix Place

Object Studenten studio’s
Location Liverpool universiteitsdistrict
Investering vanaf UK£ 50.000
Huuropbrengst 9% netto opbrengst
(+5% rente tot oplevering)
Oplevering Q3-2018
Exit Open market

Ons vorig studentenproject in Bradford  is op een paar maanden tijd uitverkocht. We zochten en vonden een nieuw project. Here is Phoenix Place: een top notch studentenproject. Liverpool telt niet minder dan 5 universiteiten in een straal van 2.5 km van elkaar, met de University of Liverpool als meest bekende. Vandaag zijn er 70.000 studenten en dat aantal groeit nog elk jaar met 5%. Meer dan de helft ervan heeft een onderkomen nodig. Het aantal buitenlandse studenten groeit nog vlugger, vermits de rijken van deze wereld hun kroost allemaal een Engelse opvoeding willen geven. Aangezien er slechts een kleine 20.000 flats beschikbaar zijn, blijven ook de huurprijzen elk jaar stijgen. Het Phoenix project voegt 260 studentenstudio’s toe aan het arsenaal.

Wandelafstand

Net zoals andere gebouwen bestaat het complex uit individuele studio’s (met badkamer) en een reeks gemeenschappelijke diensten: wasserij, winkel, gym, ontspanningsruimten, receptie en een volledig uitgeruste keuken per 6 units.

Phoenix place ligt op minder dan 2 km van alle 5 universiteitscampussen in Liverpool.  Wandel 2 km naar het zuid-oosten en je bevindt je middenin Liverpool’s uitgangsbuurt: bars, restaurants en nightclubs. Zwembad en supermarkt zijn minder dan een km weg.

Je vraagt je af hoe we zelf als student overleeft hebben.

9% en meer

De ontwikkelaar van dit project brengt 25 jaar ervaring als aannemer mee in het project om een hoog-kwalitatief gebouw af te leveren. Urban student Life, een van de grootste aanbieders van studentenflats zal het gebouw uitbaten en zoekt huurders voor de kopers die hun studio zelf niet willen gebruiken of verhuren. De ontwikkelaar biedt 5% interest voor alle voorafbetalingen tijden de bouw en Urban Student Life biedt een vijf-jaar contract aan met een netto opbrengst van 9% per jaar.

Voor een beginnende investeerder is dit een van de beste projecten die we al tegengekomen zijn.

Stuur me meer informatie

Stuur me meer informatie over dit project

 

Misschien ook interessant