Manchester The Residence – Exclusief voor investeerders

manchester - theresidence - development

Manchester – The Residence

manchester - theresidence - development

Manchester – the Residence – exclusief voor investeerders

 

Object 1 & 2 slaapkamer flats in Manchester
Locatie Manchester centrum
Investering vanaf UK£ 151.000
Opbrengst 7% netto garantie voor 3 jaar

5% interest tot oplevering

Oplevering Q2-2018
Exit Open markt

The Residence is een van de betere projecten in Manchester. Het ligt op 10 minuten wandelen van het historische centrum van Manchester en naast de MEN-arena en het Victoria station. En – wat meer belangrijk is – naast de Irwell river, want een knap waterzicht geeft voor de meeste flats.

Met zijn 1- en 2 slaapkamer flats mikt het project op jongen mensen en gezinnen met een goed inkomen, die graag midden in de stadsgewoel willen wonen. Omdat Manchester relatiev weinig hoge gebouwen kent, beloven de hogere verdiepingen een fantastisch zich op de stad en het water.

Eén en twee slaapkamers

Geen studio’s in deze ontwikkeling, wel éénslaapkamer flats van +/- 45 m² en tweeslaapkamerflats van 60-70 m². Dat brengt de prijs rond de 4500£ /m², wat voor centrum Manchester rond het gemiddelde hangt.

Het project is exclusief voorbehouden voor “buy-to-let” investeerders. De verkoper maakt het ook gemakkelijk met een gegrandeerde NETTO huuropbrengst van 7% voor de eerste 3 jaar. Daarna wordt de marktprijs betaald, met een managementkost van 8%. Voor Manchester – waar de flats op dit moment zeer snel verkopen – is het nogal uitzonderlijk dat ontwikkelaars een huurgarantie meegeven. En bovendien betaalt de ontwikkelaar ook 5% op de uitstaande betalingen, wat voor de meeste residentiële projecten ook al niet makkelijk te vinden is.

 

manchester - theresidence - development

manchester – theresidence – development

Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant