Manchester – Adeplhi Wharf

Manchester hoeven we allicht niet meer voor te stellen. Als 2e stad van Engeland is Manchester dankzij een enorme investering in stadsvernieuwing er weer helemaal bovenop. Sinds vijf jaar is leven in het stadscentrum weer “Hip”, vooral in de as tussen het historische stadscentrum en MediacityUK, waar de hoofdzetel van de BBC gevestigd is. Prijzen in Manchester stegen de afgelopen 3 jaar met 6-9% per jaar en de vraag naar appartementen is niet meer bij te houden. Vastgoed is “hot” in het centrum van Manchester.

Adelphi Wharf Faze 3

Adelphi Warf: apartementen met een toplokatie vlakbij de BBC en UKMediacity

Adelphi Warf: apartementen met een toplokatie vlakbij de BBC en MediacityUK

Adelphi Wharf is al aan zijn derde faze bezig, met faze 1 en 2 uitverkocht meer dan een jaar voor oplevering. Het complex bevindt zich in het district Salford op wandelafstand van de BBC en Mediacity, het kloppende zakenhart van Manchester. Gezien de grote vraag naar appartementen, biedt de ontwikkelaar geen gegarandeerde huurinkomsten aan, maar de investeerden kan 6% netto opbrengst verwachten – met de huurprijzen van vandaag. Wie zijn appartement niet zelf wil bewonen of verhuren, kan probleemloos terecht bij een zusterbedrijf van de ontwikkelaar.

Gym

Aangezien de appartementen pas in maart 2018 opgeleverd worden, is het nodig om wat geduld te hebben. Maar tegen de tijd dat u de sleutel in handen hebt, is de eerste meerwaarde meer dan waarschijnlijk al een feit. Prijzen vanaf £114.000 voor een studio van 36 m². Betaling: 25% bij intekening, 25% na de ruwbouw en 50% bij oplevering. Met een m² prijs tussen 3600-en 3800 €/m² is Adelphi Wharf één van de goedkopere ontwikkelingen in de buurt. De gym en de gezellige tuinterrassen op het dak krijgt u er gratis bij. Om speculatie tegen te gaan in een periode van sterk stijgende prijzen, mag u het appartement niet verkopen vóór oplevering. Maar daarna bent u natuurlijk helemaal vrij.

Interesse? Laat ons iets weten.

Adelphi Wharf Manchester

Een nieuwe ontwikkeling in het hart van Mediacity. Een perfecte keuze voor investeerders en bewoners.

Misschien ook interessant