Hotelvilla’s in Noord Wales – de prins te rijk (aan 10% rendement)

Caer Rhun hall
Caer Rhun hall Object Hotelvilla’s
Locatie Conwy
(Noord Wales)
Investering vanaf UK£ 119.000
Opbrengst Vooraf vastgelegd 10%-10j
Timing Onmiddellijk beschikbaar
Exit Terugkoopoptie 125%
Eigen gebruik Mogelijk

Het is een typische quizvraag in middelbare scholen en op gezellige quiz-avonden: wie is vandaag “Prince of Wales“? Voor wie niet beslagen is in de Engelse monarchie: Prins Charles. De titel van Prins van Wales is normaal gezien voorbehouden voor de kroonprins die weldra de troon zal bestijgen. Als men daar in Engeland tenminste geen generatie overslaat. Koninginnen leven tegenwoordig zo lang dat arme prins Charles allicht zelf al met één been in het graf staat voor hij koning mag worden.

Prins te rijk

U en ik kunnen dus allicht geen prins van Wales worden. Wat niet tegenhoudt dat we toch eigenaar kunnen worden van een stukje historisch Victoriaans kasteel in Wales.

Caer Rhun hall

Koop een hotelvilla met hoog rendement én vakantie in Wales

Het Caer Rhun Hall hotel is een prachtig gelegen Welsh kasteel in Conwy, zowat een uurtje rijden van Liverpool en twee uur van Manchester. Het kasteel heeft een geschiedenis om u tegen te zeggen en is een geliefkoosde trouwoord voor vele kilometers in het rond.

Caer Rhun hall wordt vandaag vooral gebruikt als trouwlokatie met een 30 tal kamers. De eigenaar wil het hele kasteel graag een opfrissing geven en een er volledig luxueus hotel van maken voor vakantiegangers, business conferenties en natuurlijk ook trouwlustigen. Er wordt meteen ook een SPA bijgezet om ook wellness klanten van over heel Engeland aan te trekken.

10% rendement voor 10 jaar

Om dat allemaal te financieren, biedt de eigenaar villa’s en annexen te koop aan. Investeerders krijgen uiteraard de volle eigendom van hun hotelvilla, en kunnen die naar believen gebruiken. Voor de investeerders die liever wat minder vakantie en meer opbrengst hebben, biedt de eigenaar een ongewoon hoge huuropbrengst van 10% + twee volle weken verblijf per jaar voor een contract van niet minder dan 10 jaar. Daarna heeft de investeerder de optie om de villa weer te verkopen aan 125% van de oorspronkelijke investering. Investeren kan vanaf 119.000 (gedevalueerde) UK£.

Uw kans om niet alleen een stukje geschiedenis te kopen in één van de mooiste omgevingen van het hele Verenigd Koninkrijk, maar om bovendien een fantastische opbrengst over te houden aan uw investering. En natuurlijk 2 weken vakantie als kers op de taart.

Er zijn een vijftiental villa’s en annexen beschikbaar met 2-4 slaapkamers.

Als u zich dus altijd al afgevraagd heeft hoe een Prins of Wales zich moet voelen, heeft u nu een uitgelezen kans met uw eigen hotelvilla. Neem vandaag nog contact op