Het Laatste Nieuws ontdekt UKvastgoed op second home

Gratis inkomkaarten voor Invest360

Gisteren (27 januari) verscheen in het Laatste Nieuws een voorbeschouwing bij 360invest, het “investerings”zusje van second home, de beurs voor tweede verblijven in Gent. Op Second home kan je een grote reeks aanbieders vinden die buitenlands vastgoed aanbieden. De meeste daarvan zijn interessanter voor pensioen- en vakantiegenieters dan voor investeerders, maar laat dat vooral de (vakantie)pret niet bederven. We schreven overigens al eerder over second home als vastgoedinvestering en over het zusje invest360.

Kansen in Manchester

Uit de veelheid van aanbieders, haalt Het laatste Nieuws twee markante landen: Portugal voor wie op pensioen wil in een warm land en UKvastgoed voor wie een hoge return wil op zijn investering. Voor de meeste bezoekers en investeerders van UKvastgoed.be is dat allemaal geen verassing, maar voor de meeste lezers van het laatste Nieuws is het dat misschien wel.

U kan het artikel van HLN hier downloaden. Helaas is het niet beschikbaar online voor wie geen abonnement op het Laatste Nieuws heeft.

Gratis naar 2nd home

Overigens spreekt UKvastgoed op de seminaries van invest360. Van 3 tot 5 februari, elke dag om 15.00 in zaal 5. Meer dan hartelijk welkom om eens te komen luisteren. U kan het volledige programma hier vinden. Wie op facebook inschakelt, hoeft overigens niet naar Gent te komen om de presentatie mee te maken. UKvastgoed introduceert een life streaming op maandag 5 februari om 15.00. Meer info vind je op  https://www.facebook.com/ukvastgoed/

Als contact van UKvastgoed krijgt u overigens via deze link gratis kaarten op de beurs. Alvast graag tot dan…

Misschien ook interessant