Water en bos in ’t stad – Liverpool waterfront op zijn best

Herculaneum Quay: de perfecte mix van stad, groen en water aan Liverpool waterfront.

Herculaneum Quai

Object Apartementen aan Herculaneum Quay
Locatie Centrum Liverpool
Investering vanaf UK£ 129.000
Opbrengst 6% netto huuropbrengst
Oplevering Q3-2017
Exit Open markt
We hebben het hier bij UKvastgoed nogal voor Liverpool. Een stad in volle bloei met een groeiende stadskern en een immer sterkere aantrekkingskracht voor de “Young Urban professional”, zoals dat in het jargon heet: de professional die het gaat maken en de stad als zijn “natuurlijke biotoop” ziet. Voor die man (met of zonder partner) staat Herculaneum Quai model: een luxueus, maar niet over de top apartement. Met gym, receptie, zwembad, concierge en natuurlijk zicht op het water of de skyline van Liverpool. En allemaal in Liverpool waterfront, op loopafstand van waar het allemaal gebeurt.

Locatie

Herculaneum Quay ligt op zo een 2.5 km van het Albert Dock, hét centrum van Liverpool. (Nog) niet direct downtown, maar wel op loopafstand en vlak naast de drie grootste parken van Liverpool. Dus een beetje in het groen, en toch in de stad en aan het water. En bovendien wandel of loop je via de prachtig vernieuwe voetgangersweg langs het water zo het centrum in. Een prettige locatie dus, tussen het groen en de stad en het water.

Snel zijn

De ontwikkeling heeft 119 apartementen, meestal met balkon om dromend uit te kijken over de Mersey.

Voor het penthouse van 200m² met dakterras ben je 900.000€ kwijt. Voor een iets normaler appartement van 50 m² met zicht op water kan je het al stellen met 130.000 UK£. Apartementen worden opgeleverd Q3 2017. Je kan – zoals op de meeste plaatsen in Liverpool – rekenen op een netto huuropbrengst van 6%. En je profiteer natuurlijk van de meerwaarde die in Liverpool nu rond de 5-7% per jaar schommelt.

Maar de beste apartementen op de hogere verdiepingen en met zicht op het water zijn natuurlijk gauw verkocht. Snel zijn is dus de boodschap als je iets wil vinden van je gading.

 

Herculaneum (RevA) from KDP Architects on Vimeo.


Misschien ook interessant