UKvastgoed op Finance Avenue – 17 november 2018

logo finance-avenue
logo finance-avenue

Finance avenue – de grootste beurs voor beleggers in België

Op zaterdag 17 november is UKvastgoed aanwezig op Finance Avenue, het grootste jaarlijkse event voor investeerders en spaarders in België.

Finance Avenue is een organisatie van DE TIJD/L’ECHO en is op een paar jaar uitgegroeid tot het grootste evenement voor investeerders en beleggers in België. Het evenement wordt nu al voor de 12e keer georganiseerd en trekt 3000 professionele en individuele beleggers. Opvallend is vooral de groei van de vastgoedsectie. Vorig jaar stonden we er met 5, nu reeds meer dan 10.

Workshops en presentaties

UKvastgoed op finance avenue

De workshops trekken massaal investeerders aan

Bezoekers kunnen er aan de standen van meer dan 50 exposanten terecht voor al hun vragen omtrent beleggingen en investeringen. Van aandelen over vastgoed tot meer exotische investeringen zoals bitcoin.

Finance Avenue biedt ook een grote waaier een workshops en presentaties. Uiteraard allemaal gebracht door de bedrijven die hun producten en diensten aanprijzen, maar alleszins toch een enorme bron van informatie voor wie zich blijvend wil informeren over de mogelijkheden voor de gewone belegger.

Kom gerust kijken en vergelijk het aanbod van vastgoedmakelaars, banken, beleggingsplatformen,… En kom uiteraard ook eens langs op de stand van UKvastgoed om ons jongste projectoverzicht te bekijken. Je vind ons in de immo-straat naast de andere (interessante, maar minder rendabele) verschaffers van immo-investeringen.

Om 13.00 spreekt Dirk Laeremans met een vergelijking tussen Belgisch en Engels vastgoed.

Concreet

Finance Avenue: de beurs voor spaarders en beleggers – https://www.tijd.be/finance-avenue.html

Datum: Zaterdag 11 november 2018 09.00-17.00

Adres: Tour & Taxis, Havenlaan 86, 1000 Brussel

Workshop: “Vastgoed in UK en België vergeleken” om 13:00

Toegang: is gratis mits inschrijving vooraf op de website van https://www.tijd.be/finance-avenue.html.

Misschien ook interessant