Chester studentenflats

Chester studentenflats

Ukvastgoed is blij om u een nieuw project van studentenflats te kunnen aanbieden in Chester.

Chester is bij toeristen uiteraard gekend als een van de meeste “pittoreske” stadjes van Engeland. Met zijn historische kathedraal, wallen en de oudste winkelwandelstraat van het VK is het een absolute magneet voor toeristen.

Chester studentenflats

Een uitstekende investering in vast rendement vastgoed

Minder bekend is het feit dat de universiteit van Chester ook één van de TOP-5 universiteiten in Engeland is. Met zijn 17.000 studenten in een (relatief kleine) stad, heeft Chester dan ook een sfeer die vergelijkbaar is met bijvoorbeeld Leuven.

Chester kent ook een enorme toename van buitenlandse studenten een een tekort aan specifieke huisvesting. Daar bieden deze flats een welkom aanbod. De flats bevinden zich op nauwelijks 700 meter van de Campus en 200 meter van het stadscentrum. Gezien het historisch karakter van de stad is het enorm moeilijk om bouwvergunningen te bekomen, en juist daarom is dit project uniek.

Met een investering vanaf 72.888£ voor standaard model en £82.888 voor een luxe uitvoering bent u de trotse eigenaar van een studentenflat in Chester. Student Facility Management (SFM) is één van de leidende verhuurorganisaties voor student flats in Engeland en heeft een enorme “track record” in de verhuur van flats aan studenten. Maar uiteraard kan elke koper op elke moment zelf intrekken of verhuren. De ontwikkelaar biedt de eerste vijf jaar alvast een gegarandeerd netto-rendement van 8% op investering.

Northgate point gaat open in oktober 2016 voor het nieuwe academiejaar en heeft nog een paar flats beschikbaar voor onmiddellijke investering.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Misschien ook interessant