Caerau adventure park – Voor avontuurlijke investeerders

Lodges for sale on the new adventure park in Caerau

Caerau Adventure Park

Lodges for sale on the new adventure park in Caerau

Lodges te koop in het nieuw avonturenpark Caerau in Wales. Met gratis adrenaline.

Object Bungalow houses
Locatie Caerau adventure park – Wales
Investering vanaf UK£ 149.000
Opbrengst 8% vanaf dag 1
+ 2.5% meerwaarde
Oplevering Q1-2019
Exit Verkoopoptie terug
aan de ontwikkelaar

Hier bij UKvastgoed houden we van zuiver investeringsvastgoed: investeer voor een investering, en ga op vakantie waar je op vakantie wil gaan. Zelden vind je iets dat voor beiden interessant is.

Voor het nieuwe Caerau park in Wales, maken we echter een uitzondering. Allicht omdat we zelf een zwak hebben voor avontuurlijke vakanties, eerder dan voor strandvakanties. En natuurlijk omdat de gegarandeerde opbrengst van 8% + 2.5% meerwaarde niet min is.

Centerparks op steroids

mountainbiken in de bossen rond Caerau

mountainbiken in de bossen rond Caerau

Wat doe je in een fantastich mooie bosrijke omgeving in een land waar elke jaar meer mensen op “staycation” gaan? Juist, een vakantie bungalowpark bouwen. De ontwikkelaars van Caerau kiezen daarbij resoluut voor een grote extra: een avonturenpark. Cross-country, terreinfietsen, waterpark, hoogteparccours, overlevingstochten, paintball, geocaching, mountain bike parcours, lazer combat, klimmuren, bowling, spa, golf… Je kan het zo gek niet bedenken of Caerau park zal het hebben. Het park staat onder “artistieke” leiding van Bear grylls academy, een wereldnaam op het gebied van avontuur en survival.

Caerau bouwt in vier fazen niet minder dan 100 hotelkamers en 1000 villa’s en cottages voor de toekomstige vakantiegangers. Naast uiteraard alle sportieve faciliteiten, restaurants, watercomplex, etc.

Ook voor investeerders

Ook voor de investeerder heeft het park uiteraard een heel interessant aanbod in petto. Marktconform met andere vergelijkbare projecten, biedt de ontwikkelaar een opbrengst van 8% per jaar en een exit van + 2.5% per jaar (25% na 10 jaar).

Daarbovenop krijgt de investeerder uiteraard gratis gebruik van een cottage voor een week in het hoogseizoen en een week in het laagseizoen.

Ideaal dus voor investeerders-avonturiers of avonturiers-investeerders.

Het park wordt pas opgeleverd begin 2019, maar de investeerder krijgt vanaf dag 1 een 8% opbrengst, die afgetrokken wordt van zijn laatste betaling.

 

Stuur me meer informatie

 

bridge lodge-outside phases restaurant waterpark

Misschien ook interessant