Birmingham – The jewellery Project – leven in de stad

Birmingham city

Birmingham the Jewellery Project

Birmingham city Object 1 slaapkamer flats in Birmingham-stad
Locatie Birmingham – Jewellery quarter
Investering vanaf UK£ 180.000
Opbrengst 5.5%-5.8% netto opbrengst
Oplevering Q4-2018
Exit Open markt

Het “Jewellery Project” is ons eerste project in Birmingham, UK’s tweede stad en een stuk dichter bij London dan Liverpool of Manchester. Het project is het sluitstuk van een gigantische ontwikkeling in het “Jewellery quarter“, op een boogscheut van het historische centrum van Birmingham. De “jewellery quarter” is in snel tempo aan het uitgroeien tot de nieuwe trendy uitgaansbuurt in Birmingham. En net daardoor is dit project een perfecte locatie voor de up-and-coming young urbanites. Wie  niets wil missen van wat het stadsleven in Birmingham te bieden heeft, zoekt een plaats zoals het Jewellery Project.

Zowat alles in bereikbaar in loopafstand: de transporthub, het historisch centrum, het zakenkwartier, de universiteit,…

Eén slaapkamer

Het Jewellery Project is absolute een van de meer luxueuze projecten. Met een gemiddelde m² prijs van 4500£ is het voor deze lokatie niet echt duur. Met een gemiddelde jaarlijkse stijging van 6-8% in de jongste paar jaar, is dat allicht bij oplevering een heel interessante prijs. De ontwikkelaar verwacht een uplift van 20% rond einde 2018.

Birmingham heeft een groot tekort aan 1-slaapkamerflats, zoals we een paar weken geleden al berichtten. Vraag is er dus enorm, en dat betekent ook dat project allicht tegen midden april uitverkocht zal zijn.

Wie dus een project zoekt met een gedegen huurwaarde én een hoge potentiele meerwaarde, die is met het Jewellery Project aan het juiste adres.

 

 

Typische 2 slaapkamer flat

Typische 1 slaapkamer flat

 

 

 

 

 

 

 

 

Het jewellery quarter

 

 

 

 

 

Stuur me meer informatie over dit project

Misschien ook interessant