Onze projecten.

Studentenvastgoed tot 8% netto huurrendement

Project
Investeren in
Locatie
Studentensteden UK
Investering
vanaf £50.000 tot £85.000
Huuropbrengst
~8% netto
Oplevering / huur vanaf
Direct en in verhuurde staat
Exit
Verkopen aan andere investeerders

Studentenvastgoed: Lage instapkosten maar een hoog huurrendement

Tonnen nodig om in vastgoed te investeren? Bij UKvastgoed.nl kun je al voor £50.000 eigenaar worden van Engels studentenvastgoed en genieten van een rendement tot wel 8% netto!

En wist je dat je in Engeland en Wales geen overdrachtsbelasting betaalt op PBSA (Purpose Built  Student Accomodation) tot £125.000? Dat scheelt toch al snel 5% op de aanschafwaarde! 

Engels studentenvastgoed is zeer gewild bij investeerders van over de hele wereld. Ook ‘kleinere’ investeerders kunnen via studentenvastgoed al een portfolio opbouwen en hiermee een mooi extra inkomen creëren. In alle studentensteden van de UK staan deze zogeheten “Purpose Built Student Accommodations (PBSA)”. 

Door de vele internationale studenten (verwachting 2030 is 1 miljoen buitenlandse studenten) die in de UK studeren is er in veel studentensteden een flink tekort, wat het risico op leegstand beperkt houdt. 

Landelijke verhuurorganisaties nemen alle verhuur- en beheerzaken op zich. Studenten huren doorgaans voor 51 weken per jaar zodat het pand een week in de zomer leegstaat voor de grote schoonmaak. De huren worden op dit moment naar marktwaarde geïndexeerd voor het nieuwe studiejaar. 

Onze voorraad

Hele projecten komen we maar zelden tegen voor verkoop. Om toch gedurende het jaar studentenvastgoed aan te kunnen bieden werken we nauw samen met partijen die de markt afspeuren en hele portfolio’s overnemen van investeerders, om deze vervolgens weer door te verkopen. Dit betreft vaak een relatief kleine voorraad per project en de samenstelling  verandert vaak snel. 

 

Interesse?

Mocht je interesse hebben dan kun je, om de huidige voorraad te bespreken, het beste contact opnemen door te bellen, E-mailen of door een gratis online infosessie te boeken via de link hiernaast. 

Uiteraard leggen we je graag alles uit over investeren in UK studentenvastgoed. 

Meer weten?

Boek je gratis 1-uur infosessie

Meer weten over dit project? Boek meteen een gratis info-sessie van 60 minuten en leer alles over investeren in Engels vastgoed.

Bekijk onze overige projecten.

×