Onze projecten.

Residentieel vanaf £280.000

Barrelmans Point Ipswich – freehold eensgezinswoningen in een magnifieke setting.

Project
Residentieel vanaf £280.000
Investeren in
Eengezinswoningen met volle eigendom
Locatie
Shotley gate ipswich
Investering
Vanaf £280.000
Huuropbrengst
4.5%-5.5% netto
Oplevering / huur vanaf
Opgeleverd
Exit
Vrije markt

Nieuwe ontwikkelingen vind je niet in alleen in stadscentra. Op een schiereiland vlakbij Ipswitch, zo’n 120 km ten noordoosten van London, ligt Shotley Gate, een voormalige marinehaven en locatie van het driemaster opleidingsschip “HMS Ganges”. Daar kregen alle nieuwe zeelieden van de marine hun training, tot de basis in 1976 verhuisde.

Barrelmans Point

Die Marinehaven op het schiereiland wordt nu omgebouwd tot een residentiële woonwijk en een jachthaven. Barrelmans Point – genoemd naar de tonachtige uitkijkpost op de voormast – wordt een groot complex van 300 eensgezinswoningen met 1, 2 en 3 slaapkamers.

De eerste fase is ondertussen klaar en gereed voor de verkoop. Ideaal dus voor wie een freehold eensgezinswoning in een landelijke en zee-setting verkiest boven de drukte van de stad.

Ruimte bij de vleet

Het hele complex wordt een unieke beleving. Waar heb je nog een stad voor nodig als je binnen de community kan genieten van scholen, restaurants, een cinema, een sporthal en volop open ruimte om te wandelen of te sporten? En bovendien is het pittoreske Ipswitch minder dan een half uurtje weg. 

De afwerking is daarbij luxueuzer dan wat we gewend zijn in de kleinere stadsappartementen. Aangenaam wonen dus. Zowel binnen als buiten.

Van faze 1 zijn nog enkel 2- en 3-slaapkamer woningen beschikbaar. Geen bouwrisico, een wachtlijst voor huurders en een professionele verhuurfirma. Ideaal voor de investeerder met lange-termijn visie en een voorkeur voor levenskwaliteit.

Er komen natuurlijk nog extra fazes, we blijven de ontwikkeling natuurlijk volgen.

Meer weten?

Boek je gratis 1-uur infosessie

Meer weten over dit project? Boek meteen een gratis info-sessie van 60 minuten en leer alles over investeren in Engels vastgoed.

Bekijk onze overige projecten.

×