Onze projecten.

Nightingale Quarter Derby

Project
Investeren in
Locatie
Cerntrum Derby
Investering
Vanaf £199.000
Huuropbrengst
4.5% netto
Oplevering / huur vanaf
Opgeleverd
Exit
Open markt

Wat doe je met een terrein van 75.000 m² vlakbij het stadscentrum, nadat je daar een ziekenhuiscomplex hebt weggehaald? Je bouwt er huizen op natuurlijk.

The Derby Royal Infirmary (DRI) werd gebouwd in 1894, met design input van Florence Nightingale die toen in Derby woonde en haar ervaringen gebruikte om nieuwe concepten in ziekenhuisbouw in te stellen. Het complex werd in 2009 vervangen door een nieuw complex buiten de stad en werd afgebroken in 2015.

Pepermolens

Het hele terrein werd vrijgemaakt, behalve de twee toegangspoorten, die – niet verrassend als je ze bekijkt – de pepermolens genoemd worden. Deze gebouwtjes werden omgebouwd tot restaurant en een fitness ruimte voor een complex met meer dan 800 wooneenheden

Op dit moment worden de laatste units verkocht.

Derby

Derby is een kleiner stadje van 260.000 inwoners tussen Sheffield en Birmingham. Het stadje heeft Romeinse wortels en is het “geografisch centrum van Engeland”, zo pochen de inwoners.

Maar het stadje is vooral bekend om zijn transport industrie. Want Rolls Royce, Toyota en Alsthom hebben er hun hoofdkwartieren en productiecentra.

Het resultaat is een grote influx van hoger-opgeleide technische mensen en ingenieurs. Een zeer hoog gemiddeld beschikbaar inkomen is dan ook het resultaat.

Een en twee slaapkamerappartementen

Op dit moment worden de laatste fases van de ontwikkeling verkocht. Kant- en klare en bewoonde units, met uiteraard een mooie en stabiele huurinkomst. Er wordt gesproken over een groot groeipotentieel in deze stad. 

De units gaan van de hand vanaf £199.000 voor een één-slaapkamerflat. Netto huurrendementen liggen tussen 4 en 5%.

Meer weten?

Boek je gratis 1-uur infosessie

Meer weten over dit project? Boek meteen een gratis info-sessie van 60 minuten en leer alles over investeren in Engels vastgoed.

Bekijk onze overige projecten.

×