Onze projecten.

Britannia House Stafford – Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Project
Investeren in
Locatie
Stafford
Investering
£100.000 – £125.000
Huuropbrengst
7% bruto longstay / tot 10% netto Shortstay
Oplevering / huur vanaf
per direct
Exit
Te verkopen via de open markt aan eindgebruiker of via een van onze partners aan een andere investeerder

Keurig verbouwd kantoorpand in hartje Stafford met 1-kamer appartementen van 100.000 tot 120.000 pond. De appartementen zijn goed afgewerkt een worden in verhuurde staat aangeboden, met een bruto rendement van 7+% per jaar. Een interessant detail is dat er ook een short-stay optie beschikbaar is. Via short-stay zijn de verwachte rendementen tot wel 10% netto per jaar berekend door een professionele short-stay verhuurmaatschappij.

Stafford is een leuk stadje met iets meer dan 70.000 inwoners. Door de aanwezigheid van twee ziekenhuizen bestaat er een goede werkgelegenheid in de gezondheidssector, we hebben al drie huurders gesproken die in een van de twee ziekenhuizen werken. Het centrum kent nog veel karakteristieke Engelse bouw, mooie kerken en strak aangelegde parkjes. Niet lang geleden is er een nieuw winkelcentrum gebouwd waar veel bekende winkels hun intrek hebben genomen.  Door de goede bereikbaarheid is Stafford tevens interessant voor forenzen. 

De vraag naar huurwoningen is flink te noemen. De huurprijzen in Britannia House schieten omhoog en bij een wissel van huurders zijn er doorgaans meerdere mensen die willen tekenen. 

Zowel met trein als met auto zit je al in 40 minuten in Birmingham centrum. Manchester centrum is een uur met de trein en anderhalf uur rijden, Londen Euston station is met een sneltreinverbinding een uur en 18 minuten reistijd. 

Vlakbij Stafford vind je het Cannock Chase National Landscape, een prachtig gebied voor sportief toerisme als wandelen en fietsen. 

Al met al een zeer goede investering op een prima locatie in het centrum van Stafford. 

Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Meer weten?

Boek je gratis 1-uur infosessie

Meer weten over dit project? Boek meteen een gratis info-sessie van 60 minuten en leer alles over investeren in Engels vastgoed.

Bekijk onze overige projecten.

×