Empire Newbury

Project Newbury Empire
Investeren in Residentiële appartementen (vernieuwbouw)
Locatie Newbury
Investering vanaf £210.000
Huuropbrengst Verwacht netto huurrendement 4-4.5%
Oplevering/huur vanaf Q1 2023
Exit Verkoop op de vrije markt

UKvastgoed focust graag op midden Engeland. De prijzen liggen lager dan in Londen en de returns zijn over het algemeen hoger.

De pendelgordel

Af en toe laten we onze blik toch eens vallen op projecten in de de befaamde “pendelaarsgordel” rond Londen. Vooral als het een area betreft waar we “meer dan normale” groei verwachten. Zo kozen we twee jaar gelden voor een project in Swindon waar we een sterke meerwaarde verwachten.

Nu viel ons oog op een project in Newbury, zo’n 80 km ten westen van Londen. Net zoals Swindon ligt Newbury (45.000 zielen)  op de M4 naar Bristol, waar meer dan gemiddelde economische groei opgetekend wordt. Vanuit Newbury is het 40 minuten treinen naar Paddington station.

Op zich niet het meest bekende stadje van Engeland, maar het is er uiterst aangenaam wonen en het is mooi gelegen in de pendelgordel. Bewoners combineren een fantastisch mooie “countryside” met een pendelbare afstand naar Londen. En stilaan zien we ook grotere bedrijven die zich  goedkoper vestigen dan in Londen. Zo heeft Vodaphone er zijn hoofdkwartier neergezet met 6.000 werknemers en is er bloeiende life science industrie.

Lees er meer over in onze Newbury Investment Guide

Empire ontwikkeling

In Newbury ontwikkelt Empire een volledig gerenoveerd woonproject, specifiek gericht op professionals die een balans willen vinden tussen hun professioneel leven (dat zich veelal in Londen afspeelt) en de levenskwaliteit in het midden van een “groene countryside”.

Empire begon in 2021 met een volledige renovatie en verandering van kantoorgebouw naar residentieel project. Het ligt in een rustige straat op wandelafstand (1km) van het centrum van Newbury. Er zijn studio’s 1- en 2 slaapkamerappartementen tussen 34 en 105 m². Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien, een fitness-zaal en filmprojectiezaal.

We verwachten een rendement van ~6% bruto (~4% netto). De ontwikkelaar biedt optioneel een gewaarborgd rendement van 6% bruto voor 10 jaar.

Interesse? laat het ons snel weten. Tot end januari bied Epmire gratis legals op aankoop en lening.

 

Fotos

Lokatie

Stuur me meer informatie over dit project