Over ons.

Bij UKvastgoed delen we graag onze kennis en inzichten over de Engelse vastgoedmarkt. We helpen je op een open en transparante wijze om jouw doelen te bereiken. Samen op zoek naar meer financiële vrijheid. 

UKvastgoed.

We begrijpen heel goed hoe spannend het kan zijn om een grote investering te doen aan de andere kant van de Noordzee. Wij zelf hebben die stap ook ooit gemaakt en we zijn die emotie nog niet vergeten. 

Na onze eigen zoektocht zijn we zeer enthousiast geworden over de mogelijkheden in de UK. Hoge rendementen, lage instapkosten, belastingvoordelen en weinig leegstand, maakt dat wij iedereen deze stap naar meer financiële vrijheid gunnen.

Vanuit dit enthousiasme is onze samenwerking ontstaan. Dirk helpt de Belgische investeerders en Joachim de Nederlandse. We doen dit op een open, transparante wijze en met begrip voor ieders situatie. We nemen je mee in onze eigen zoektocht naar een geschikte investering en vertellen over onze overwegingen, gemaakte keuzes en vergaarde inzichten. Op deze manier gaan we graag samen met jou op onderzoek naar jouw UK vastgoed investering en je weg naar financiële vrijheid.

Onze service.

UKvastgoed helpt u bij alle stappen van de aankoop:
– Selectie en documentatie van de projecten
– Bezoek in Engeland
– Advies en suggesties over partners, zowel in Nederland als in de UK.
– Advies bij papierwerk
– Wederverkoop

Wie zijn wij?

UKvastgoed.be: Dirk Laeremans

Dirk Laeremans heeft al een lange carriere achter zich als bedrijfsleider en fabrieksmanager voor grote internationale bedrijven zoals Bekaert en CRH. 

Sinds 2015 is hij actief op de Engels vastgoedmarkt. Hij besloot zijn kennis en ervaring met andere investeerders te delen en is sinds 2016 erkend vastgoedmakelaar in Vlaanderen, met een specialisatie in Engels vastgoed.

dirklaeremans@ukvastgoed.be
+32 446 088 002
UKvastgoed.nl: Joachim Galenkamp

Joachim Galenkamp werkt al 18 jaar als leraar aardrijkskunde in het VO. Naast lesgeven heeft hij altijd al affiniteit gehad met vastgoed en is investeren uitgegroeid van een hobby naar beroep. 

Sinds 2015 is hij actief op de Nederlandse vastgoedmarkt. Door gewijzigde belastingregels is zijn scoop verlegd richting de UK. Met de opgedane kennis en ervaringen help hij mede-investeerders de stap naar de overkant te nemen.

joachimgalenkamp@ukvastgoed.nl

+31 (0)643005950

Een trip naar Engeland.

We begeleiden jou en je partner(s) graag op een ééndaagse verkenningstrip naar Engeland om projecten te bekijken, een indruk te krijgen van de stad en natuurlijk met ontwikkelaars te praten. Via  Amsterdam of Eindhoven zijn relatief goedkope tickets ter beschikking voor een dagtrip naar Manchester.
We rekenen €299 voor de huurauto en begeleiding ter plaatse, maar dat bedrag krijg je helemaal terugbetaald als je besluit om via UKvastgoed te investeren.

Wettelijke vermeldingen.

Ukvastgoed.be 

dirklaeremans@ukvastgoed.be  
Beatrijslaan 6
1850 Grimbergen
Tel 0466 088 002
BTW 0630667571

BIV erkend vastgoedmakelaar/bemiddelaar 511102
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
Onderhevig aan de BIV plichtenleer
Website algemene voorwaarden.

Ukvastgoed.nl B.V. 

joachimgalenkamp@ukvastgoed.nl  

J.J. allanstraat 340, 1551 RT Westzaan

KvKnummer: 91475325

BTW: NL865664572B01

IBAN: NL57 REVO 4815 2254 51

Meer weten?

Boek een uur gratis advies over Engels vastgoed.

Gratis nieuwsbrief ?

We versturen maandelijks een nieuwsbrief met nieuws over Engeland en natuurlijk nieuwe projecten. Schrijf je hieronder gratis in. 

×