Micro-Vennootschap.

Als investeerder in Engels vastgoed kan je ervoor opteren om te investeren via een micro-vennootschap in Engeland. Dat heeft een (kleine) kost, maar ook heel speciale voordelen.

Investeren via een micro-vennootschap.

Als je gaat investeren in vastgoed ben je veelal zelf eigenaar. Het is ook mogelijk om te investeren via een micro-vennootschap, ook wel een “Limited Company” of “Ltd.” genaamd. De Ltd. is dan eigenaar van het vastgoed en jij wordt aandeelhouder van de Ltd.

Wat is een micro-vennootschap?

Een micro-vennootschap is een specifiek type vennootschap in de context van het ondernemingsrecht. Als je gaat investeren via een micro-vennootschap dan houdt deze vennoostschap zich uitsluitend bezig met dat specifiek vastgoed. Het concept van de micro-vennootschap is geïntroduceerd om de administratieve lasten te verminderen.

Het is gebruikelijk om voor elk vastgoed een aparte micro-vennootschap op te richten.

De voordelen van investeren via een micro-vennootschap

Een micro-vennootschap heeft heel specifieke voordelen:

  • Gemakkelijker te financieren
  • Samen investeren 
  • Erfenisplanning
  • Gemakkelijk en goedkoop doorverkopen  

UKvastgoed staat voor je klaar voor meer informatie of wanneer je hulp nodig hebt bij het opzetten van een micro-vennootschap.

Meer weten?

Boek een uur gratis advies over Engels vastgoed.

Gratis nieuwsbrief ?

We versturen maandelijks een nieuwsbrief met nieuws over Engeland en natuurlijk nieuwe projecten. Schrijf je hieronder gratis in. 

×